Köksvågen!

I flera veckor har Job suktat efter en köksvåg. Det började med att han spenderade en helt orimlig mängd tid på att jämföra priser och kvalitet på ca alla köksvågar på internet. Han hade två krav: Den ska ha en digital display, och den ska ha en tareringsfunktion.

Efter en viss utsållningsprocess beställde han en från Webbhallen och idag kom han hem med den, glad som ett litet litet troll. Efter att ha slitit upp förpackningen med ögon lysande av iver (se bild nedan) började han väga allting runt omkring sig. Han började med bubbelplasten som vågen kom med, sedan kartongen, sedan instruktionsboken. Han började fråga oss som satt i rummet om hur mycket vi trodde att de olika sakerna vägde. Han gjorde detta med ett enormt lur i sin blick. Efter att Kit hade gissat fel på vad kartongen vägde med ett gram kom bitar av sekten (dvs Kit slash undertecknad) fram till att ingen köksvåg egentligen behövdes. Detta bekom dock inte Job och med mycken glädje skuttade han in i köket och ställde den på sin plats ovanpå den nya kökshyllan.

Kit ber om ursäkt för den kassa bildkvaliteten och lovar att försöka styra upp sin mobilkamera i framtiden! 

Nästa gång vi såg Job så kom han in i köket, plockade på sig vågen och började kombinera sina två favoritsysselsättningar: Att stapla saker, och att väga saker. Följdaktligen började han stapla allting som han hittade runt sig på vågen – till ett torn på nästan en meter – och utropade glatt hur mycket varje tillkommande sak vägde.

En reaktion på “Köksvågen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *