Vi blev rickrollade av ettfems tidigare invånare idag.

På en hylla i köket förvarar vi alla ettfems gamla dassböcker och liknande, dvs gemensamma böcker som korridorare har skrivit genom tiderna. I dessa återfinns många konstiga saker, till exempel incidenten då en Inger snodde en propp någonstans runt januari 1988, mystiska listor över gulliga killar och obegripliga julrim. När jag frukosterade med Emma och bläddrade igenom en sådan tidigare idag fann jag detta:

Notera att de till och med citerar att hen inte ”gonna let you down” också! Rickrollad av dåtiden!!!

En reaktion på “Vi blev rickrollade av ettfems tidigare invånare idag.

  1. Ack ja, dessa tider. Jag har skrivit i den boken, även på det uppslag som nu ligger ute… jag minns faktiskt inte varför Inger anklagades för att ha spolat proppen eller vad det var för propp, trots att jag har kommenterat detta. Mitt rum är numer en del av köket. Sic transit gloria mundi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *